Sunday, November 26, 2006

suntem o natie de smecheri

Pe principiul nu e frumos ce e frumos, e frumos ce il deranjaza pe altul; am devenit toti o natie de originali.
Cu totii suntem cat se poate de nonconformisti, unul mai diferit ca altul. Nimeni nu mai asculta muzica comerciala:cu totii am trecut pe underground. Doamne fereste sa marturiseasca vreunul ca a vazut vreo comedie usurica de curand, noi nu mergem decat la festivalul filmului european.
Nu punem pret pe imbracaminte desi dam milioane bune sa aratam cat mai sloppy ca de, aspectul veritabil de homeles costa. Mancam doar porcarii si junkfood, dar avem propriul nostru medic homeopat, specialist in tratamente alternative.
E clar, mai smecheri ca noi nu exista. Iar de originali nu se mai pune problema.Nici nu e foarte dificil, trebuie doar sa nu iti convina nimic sa fii, cum spune o prietena de-a mea,un hater. Te dezgusta tot, ii urasti pe toti... mai putin pe cei ca tine, adica cei care nu au obtinut nimic in plus fata de tine: nici o silueta mai supla, nici o prietena mai draguta, nici o slujba-punct-... cei care la fel ca si tine o critica pe X-ulescu pentru ca e o varza- ;ce e drept, o varza cu masina si salariu mai mare- dar tot o varza, care ai pune pariu ca acasa asculta manele.
Nu cred ca merge vorba accea cu "capra vecinului" in acest caz, doar din simplul motiv ca noi suntem prea smecheri sa fii avut vreodata capra... capra is so out of trend...